Besøg KHRS Academy

CSR politik

CSR POLITIK

Vores samfundsansvar, (CSR) er relateret til sociale og miljømæssige forhold, som er en forankret del af vores forretningsmodel og forretningskultur.

 

Vores CSR politik tager afsæt i vores mangeårige arbejde med socialt ansvar igennem integrations – og beskæftigelsesfremmende projekter og vores hensyntagen til miljøet.

 

KHRS ved, at virksomheden påvirker miljøet igennem vores daglige arbejde med blandt andet rengøring og køkkenservice- det kan ikke undgås, men vi kan gøre vores bedste for at minimere vores miljøpåvirkning. Vi har som rengøringsvirksomhed mulighed for, at bidrage til en positiv udvikling i forhold til vores medarbejdere, miljøet og samfundet. Derfor har KHRS formuleret en CSR-politik, som følges og efterleves af alle medarbejdere i virksomheden – på ledelses såvel som medarbejderniveau.

 

En god CSR-politik handler om at tage ansvar og vise handling. Selv små miljøtiltag kan være med til at gøre en forskel. CSR er en integreret del af virksomheden og hele organisationen. Den ses i det værdisæt og de målsætninger alle vores medarbejdere forsøger at efterleve til di

 

Læs nærmere om vores CSR-politik her: CSR

  • KHRS tager hensyn og forbedrer ansættelsesforhold, ligestilling og arbejdsmiljø.

  • Overholder adfærdskodeks dvs. løn, ligestilling, arbejdsvilkår, arbejdsmiljø.

  • Systematisk forbedring af virksomhedens påvirkning af miljøet.

  • Overholdelse af miljøpolitik og CSR-politik.