Besøg KHRS Academy

Hotelservice

Hotel Service

HOTEL SERVICE

KHRS tilbyder en bred vifte af forskellige services til hoteller i Storkøbenhavn. Vi kan med slet skjult stolthed konstatere, at hovedparten af de 4 & 5 stjernede hoteller i København har overladt deres opgaver til os.
Vi tilbyder totalløsninger indenfor hotelservice tilpasset dine behov og ønsker som kunde.

 

Din seriøse serviceleverandør 

Vi kan som din samarbejdspartner garantere, at alle lovkrav til hygiejne og fødevaresikkerhed bliver overholdt samt gæsternes og personalets forventninger til rengjorte hoteller, restauranter, køkkener og værelser efterleves året rundt.

Vores medarbejdere har kursus i førstehjælp og kan derfor reagere hurtigt og effektivt såfremt en ansat eller en gæst får hjertestop. De undervises i brugen af 1813, akutlinjen, 112, og giftlinjen.

 

MEDLEM AF THE GREEN KEY

Vi stiller samtidigt krav til vores kunder. Vi er derfor stolte af, at størstedelen af vores hotelkunder er medlem af The Green Key. Green Key (Den Grønne Nøgle) er turismens internationale miljømærke, som gives til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet. En miljømærket virksomhed skal leve op til mange konkrete og relevante miljøkrav, som sikres ved en omfattende godkendelsesprocedure og ved løbende kontrol.

Du kan læse mere om “Den Grønne Nøgle” på greenkey.dk