Besøg KHRS Academy

Vinduespolering

ERHVERVSSERVICE

VINDUESPOLERING

Det er med stor glæde, at vi kan tilbyde miljørigtig vinduespolering på hele Sjælland, og med vores mange års erfaring inden for faget kan vi garantere en god service med høj kvalitet som sikrer vores kunder et perfekt resultat hver gang.

KHRS personale pudser dine vinduer, så du kan nyde udsigten.

KHRS KAN LEVERE MILJØRIGTIG VINDUESPOLERING

  • Mulighed for miljørigtige og svanemærket produkter

  • Doseringssystemer

  • Oplært og erfarent personale

  • Høj sikkerhed

KHRS anvender vinduespoleringsløsninger der er udviklet så de benytter vand, der er filtreret og behandlet for alle urenheder. Ved brug af et Rent-Vands-System kan vi udføre opgaver i op til 21,5 meters højde, med fødderne trygt placeret på jorden. Udover at eliminere arbejdsulykker, har metoden adskillige fordele for både kunden og vinduespudseren. Resultatet bliver krystalklart – pænere end det er muligt ved en konventionel vinduespolering og ruderne holder sig rene i længere tid.

 

Efter en konventionel vinduespolering, vil der stadig findes en hinde af sæbe, magnesium og calcium m.m. og det er denne hinde som binder skidtet som findes i luften. Sprosser, karme og bundstykker bliver med årene misfarvet af gummilisterne, som fæstner sig i ruden og det skidt, som nu en gang sidder på ruden, vil mindskes betydeligt ved brug af vores Rent-Vands-System.

HVORDAN VIRKER VASK MED RENT-VANDS-SYSTEM?

Når der arbejdes i højde – fra jorden – kræver det naturligvis en anden arbejdsmetode og teknologi end ved en konventionel vinduespolering.

 

I vores biler er der monteret en vandtank med pumper og en slangevogn på 50-100 meter placeret i bilen. Herfra pumpes det fuldstændige rene vand via slanger til vinduespolerernes teleskopstang. Teleskopstangen har specialudviklede børstehoveder monteret, som igennem små dyser spreder vandet på kundens vinduer. Vandet som benyttes indeholder ingen sæberester eller kemikalier og er derfor harmløs overfor naturen og materialer som træværk og facader.

 

Systemet giver kunden mulighed for at få rengjort vinduer der ikke er tilgængelige med stige, da vinduespolerernes teleskopstænger kan få adgang til disse områder, som ellers ville koste leje af dyre lifte eller lignende.

 

Med dette system mindsker vi forbruget af rengøringskemikalier som er til gavn og glæde for vores medarbejdere, kunderne samt miljøet.