Besøg KHRS Academy

INTEGRATIONSPROJEKT I KØBENHAVN

KHRS ApS har i starten af 2016 indgået en integrationsaftale med Star og Københavns Erhvervshus, som vi er meget stolte over at være en del af, da vi derigennem kan gøre en stor forskel for flygtningene samt skabe opmærksomhed omkring hvor vigtigt det er, at få vores nye borgere integrerede i Danmark.

Vi vil med stort engagement bidrage til, at få integreret flygtninge i det danske samfund og på det danske arbejdsmarked – og vi er en servicevirksomhed der har den ballast og erfaring der skal til for, at kunne løfte en opgave som denne, med vores 42 år i servicebranchen.

KHRS ApS er en multikulturel virksomhed, med over 67 forskellige nationaliteter, vi har tosproget undervisere, der kan lære fra sig i øjenhøjde og som har en unik forståelse for flygtningens vilkår.

Vi ser derfor meget frem til, at oplære, træne og motivere flygtninge fra blandt andet Københavns Kommune i det kommende år.

KHRS ApS opererer i servicebranchen med følgende områder: rengøring, vinduespolering, ejendomsservice, køkkenarbejde og hotelservice. Vi vil tage hånd om alle flygtninge der bliver henvist til os. Igennem god dialog, kyndig vejledning og oplæring i diverse arbejdsopgaver i egne lokaler, skaber vi et trygt arbejdsmiljø for deltagerne. Deltagerne vil ikke blive sendt ud på arbejdsmarkedet før de føler sig kvalificerede til det. Derfor bliver det første møde med det danske arbejdsmarked en god oplevelse for alle parter.

Invandrekvinde har et stykke papir i den ene hånd og løfter den anden hånd knyttet i vejret