Besøg KHRS Academy

EURES Partnerskab

EURES Partnerskab

19.11.2020

I denne uge, har to medarbejdere fra KHRS været i Bologna, for at tage en vejlederuddannelse i forbindelse med vores partnerskab hos EURES. Det har været en meget inspirerende uge. Vi ser frem til de forbedrede rekrutteringsmuligheder gennem EURES, såvel som vores eget bidrag til partnerskabet.

EURES er et europæisk samarbejde mellem virksomheder i europæiske lande vedrørende rekruttering af arbejdskraft. Organisationen har også til formål forbedre fri bevægelighed af europæisk arbejdskraft. Her kan læse mere om EURES- Samarbejdet

På siden Workindenmark finder du information om hvordan du som udlænding, søger jobs i Danmark, hvordan udformer jeg mit CV  og en ansøgning, hvordan er dansk arbejdskultur, hvordan er det danske arbejdsmarked, hvordan er det at leve i Danmark og meget mere.

For arbejdsgivere er der info om hvordan man finder kandidater, hvilke områder der er mangel på arbejdskraft, hvordan man gør sine stillingsopslag synlige mm.

På Workindenmarks hjemmeside finder du også information om reglerne for opholds- og arbejdstilladelse i Danmark

Workindenmark har også lavet en guide med praktisk information om bl.a. jobsøgning, opholds-og arbejdstilladelse, bosætning og meget mere. Herudover har de også en avis, hvor man kan læse historier om Expats, der bor og arbejder i Danmark.

Hvis du vil høre mere om vores EURES- samarbejde er du velkommen til at kontakte EURES- vejleder

Nana Sbeihi på telefon +45 35 36 22 09
Mail: nana@khrs.dk eller info@khrs.dk


Lucas Rosenkvist på telefon +45 35 36 22 09
Mail: l.rosenkvist@khrs.dk

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *